Bergans of Norway

september 22, 2017
Med hundratals dagar utomhus varje år innehållande klippklättring, isklättring, toppturande och alpinism i alla tänkbara miljöer och väderlekar säger det sig själv att vår utrustning utsätts för hög påfrestning. Att ständigt behöva köpa ny utrustning för att den är trasig är en dyr, svår och lång process som dessutom ska uppfylla dina krav på design, funktion och miljöpåverkan.  

Det är med stor glädje och spänning vi nu fått möjligheten att samarbeta med en av Skandinaviens främsta och mest välkända tillverkare av friluftskläder och utrustning – Bergans of Norway.

För oss är det otroligt viktigt att ha en samarbetspartners med stor vikt i miljöarbete, reparationer och återanvändande men som samtidigt bibehåller en hög kvalitet i sina produkter. Vi ser framemot att få analysera och testa produkterna som ska hålla oss skyddade mot alla väderelement. De flesta plagg vi kommer bära ingår i Slingsby kollektionen som är en serie kläder utvecklade med låg vikt och funktionalitet i fokus, något som är lite av ett krav inom mountaineering.
Läs mer på  www.bergans.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 1 =